neljapäev, 27. märts 2008

Eelteade: Pärimuse pesa Ait

Olen nüüdseks juba kaks korda uude Aita sattunud. Täitsa lõpp, kui kena see on! Ise ka ei usu, et see valmis saab. Ja nii väikses hoones on peidus nii palju! 28. avatakse Ait otseülekandega ETV's. Kindlasti vaadake telerist, sest planeeritud on kõva show!

Kui reede on vaikne kodusistumisõhtu ning Aida avamise jälgimine otseülekandest, siis 29. tulge kindlasti ise kohale, sest siis on avalik pidu kõigile! Üles astuvad erinevad muusikud ning terve õhtu pilet on ainult 200 krooni (kui aga ainult tantsu vihtuma ehk Untsakatele ja Allstars Külakapellile, siis on pilet 120 krooni). Pidu algab juba kl 19 ning lõpeb hilja öösel.

Soomest on kohale kutsutud MeNaiset Soomest. Mina ootan suure huviga teist kontserdiblokki nimega "Ando ja sõbrad", sest sinna on planeeritud nii palju erinevaid ja eriti häid muusikuid (no näiteks Gruusia meeskoor Tbilisi ja tantsuansambel Merani, veel muusikuid Rootsist, Soomest, Lätist, aga ka kodumaiseid artiste nagu Tarmo Noormaa, Anu Taul, Juhan Suits, Jalmar Vabarna, Svjata Vatra). Peale selle on oodata üllatusi. Viimane blokk on aga tantsuline. Muusikat teevad Untsakad ja Allstars Külakapell. Ma usun, et neid tutvustama ei pea, sest eks me teame, et need kooseisud hullutavad rahvast tuntud rahvaviisidega. Loodame, et Aida ehitusel on arvestatud tantsu vihtuvate folgiarmastajatega. :)

Pileteid saab näiteks Piletilevist, aga ka kohapealt, kuigi võib juhtuda, et kahel esimesel kontserdil saavad istekohad täis. Nii et kes ees, see mees. Viimase kontserdi ajal on tantsuarmastajaid oodatud lausa piiramatus koguses.

Kava (29.märts 2008, Viljandi Pärimusmuusika Ait):
19.00 - MeNaiset (Soome)
20.30 - Ando ja sõbrad
22.30 - Untsakad ja Allstars Külakapell
______
Loodan teid siis Aidas näha. :)

Kommentaare ei ole: