kolmapäev, 15. september 2010

"Mr Nobody"

Eks kõigil ole olukordi, kus on kaks või rohkem võimalusi ning peab valima vaid ühe neist. Nemo lahendab selle olukorra hoopis nii, et valib kõik. Kõige suurem valik algab ajal, mil poisi vanemad lahku lähevad ning ta peab valima, kumma juurde jääb. Tik-tak, tik-tak. Kui tegemist on aja peale otsustamisega, muutub valik kriitilisemaks. Ja nii muutub story-line kaheks. See pole aga kõik. Otsuseid tehakse kogu aeg. Ka Nemo peab elus rohkem tähtsaid otsuseid vastu võtma.
iga tema valitud tee lõpeb aga erinevalt. Mõni lühemalt, mõni aga hoopis väga müstiliselt ja kosmiliselt. Fantaasiat ikka leiab. Teater-Muusika.Kinost lugesin, et belglasest režissöör ja stsenarist Jaco Van Dormael lihvis filmi stsenaariumit aastaid. Seda on ka näha. Ohtrad detailid ning läbimõeldud ja keeruliseks aetud liinid on selle filmi puhul küll erilised. Polnud lihtne seda vaadata, kuid kogu aeg suutis see mind siiski köita. Lõpuks on keeruline aru saada, milline tehtud valik millise lõpu toob.
Jared Leto on kindlasti paljudele teismelistele rohkem tuntud kui ansambli 30 Seconds To Mars laulja. Tegemist on aga väga hea näitlejaga.

Režissöör: Jaco Van Dormael
Osades: Jared Leto, Sarah Polley, Diane Kruger, Rhys ifans, Toby Regbo, Juno Temple jpt

Kommentaare ei ole: