neljapäev, 2. september 2010

Üle ühe põlve

Nüüd on see aeg käes, kus olen ka autor.


Merli Antsmaa fotonäitusel "Üle ühe põlve" näeb põlvkondade vahelist sidet. Näituse erilisuseks on kaks autorit: vanaisa Kalju Mihkelson ja lapselaps Merli Antsmaa. Viimane on ka näituse kokkupanija, sest sai inspiratsiooni juba siitilmast lahkunud vanaisa leitud fotodest.

"Kuigi ma pole kunagi oma vanaisaga kohtunud, tunnen läbi fotograafia temaga sidet. Ta oli külapiltnik ning ka mina olen leidnud tee pildistamiseni. Noored võiksid esivanematelt õppida ja neid rohkem hinnata. Neilt saadud mälestused on väärtus omaette," ütleb Antsmaa ise.

Näituse aeg ja koht

Näitus avatakse 28. augustil sündmuse Sume Suvelõpp raames Teatrikohvikus toimuva kontserdiga, kus esinevad värske vokaalansambel Amarell ning oma suurepärast pillioskust esitav Viljandi Guitar Trio.

Näitus jääb Pärnu teatri Endla Teatrigaleriis avatuks kuni 25. septembrini. Edasi rändab näitus Viljandisse, Tartusse, Tallinnasse ja Rakverre.

Autorist

Merli Antsmaa (23) on pärit Pärnust ja fotopisik on sees maast ja madalast. Pärnu Sütevaka Gümnaasiumis õppides oli Merli näiteks kooli ajalehe fotograaf. Meedia- ja kultuurihuviline Merli Antsmaa on kaasa löönud Jazzkaarel veebireporterina, pildistanud mitmeid muusika- ja tantsuüritusi. Vaata ka Merli blogi:kultuurilembene.blogspot.com/.

Kommentaare ei ole: