esmaspäev, 12. aprill 2010

How she move


Film, mida vaatasin, sest see on tantsufilm. Midagi seal isegi on. Koreograafiliselt siis. Tegelikult oli film aga igav ja sisutu.

Peategelane on naine, kes peab minema tagasi getosse, sest perekond on kogu raha pannud tema õe hooldamisele (oli vist narkootikumidega probleem), aga too suri. Vaene neiu peab oma vanade tuttavate seas saama lahti preppie kuulsusest. Samas peab kuskilt saama raha, et minna edasi ülikooli. Siin tuleb mängu tants, sest kõik getos olevad kambad võistlevad ju omavahel underground tantsuvõistlustel. Nii satubki neiu ühest kambast teise.

Tantsustiil on stompi ja tänavatantsu vahepealset. Natuke hea, natuke igav. Kurb on vaadata, et tantsufilme ei suudeta piisava kvaliteediga teha. Siinkohal mõtlen sisulist kvaliteeti. Sisu on üldjuhul igav. Isegi, kui koreograafia võib midagi head olla. Reklaamigugi siis välja, et tegemist on ainult tantsu ülistava filmiga, mitte tants ja armastusfilm kombineerituna. Ei jaksa enam vaadata tüüpilisi filme tantsukoolist või getode raskest elust koos tantsuga, mis on ainuke pääsetee.

Režissöör:Ian Iqbal Rashid
Osatäitjad: Rutina Wesley, Tre Armstrong, Dwain Murphy jpt.

Kommentaare ei ole: