laupäev, 27. veebruar 2010

"Postgrad"


Ootasin filmi tükk aega. Põhiliselt sellepärast, et olen ise sama probleemi ees - lõpetan kohe ülikooli ja pean elus hakkama saama. Samuti on Alexis Bledel sümpaatne näitlejanna.

Algus oli huvitav. Lühidalt tutvustati tegelaste taustu läbi vlogi (video blogi) ja asi toimis - see oli lühike, atraktiivne ja uudne. Sealt edasi läks asi juba mõruks.

Film on siis ühest neiustRydenist, kes lõpetab ülikooli ja läheb suure hurraaga kandideerima oma unistuste töökohale... kus on ees veel paarkümmend sama noort ja entusiastlikku inimest. Sealt edasi on tal raskusi ja nii püüab ta välja selgitada oma elu ja püüdlused, unistused. Samuti peab ta aru saama oma parima sõbra armastusest tema vastu.

Film on minu jaoks liiga lihtne. Lõpuks polnud isegi naljakas. Kuigi on armas, et ta otsustas ka oma perega aega veeta, mitte ainult enda peale mõelda, oli seegi armas mõte pealiskaudne.

Säravamad karakterid olidki Rydeni pereliikmed (ema, isa, surev vanaema - kas ikka oli seda?, väikevend). (Leidsin veel ühe "Love actually" näitleja, kes mängis nimetatud filmis Carli.) Kõik muu oli...etteaimatav ja igav. Lootsin rohkemat, mitte küll superteost, kuid siiski enamat. Noorte inimeste antud probleemidest film on muidugi tore.

Hinne 3-/5

Režissöör: Vicky Jenson
Osatäitjad: Alexis Bledel, Zach Gilford, Michael Keaton, Jane Lynch, Bobby Coleman, Carol Burnett, Rodrigo Santoro jt

Kommentaare ei ole: