kolmapäev, 3. veebruar 2010

Tudengite Teatripäevad 2010


Pressiteade:
12.-14. veebruaril 2010 saavad TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia ruumides 8. korda kokku Tudengite Teatripäevade raames tudengiteatri trupid. Kolm päeva on sisustatud töötubade, vestlusringide, festivali klubide ja muidugi tudengiteatrite etteastete poolt.

Sel aastal on truppidest registreeritud: Tallinna Tehnikaülikooli T-Teater, Tallina Ülikooli tudengiteater Üllar, TÜ Pärnu Kolledži tudengitrupp K-äng2, Tartu Üliõpilasteater, Altermanni tudengite näitemängutrupp, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia tudengiteater Tuder ning Jyväskylä tudengiteater Soomest.

Õpitubasid on kutsutud juhendama Karl Kena (TÜ VKA näitekunsti 7. lend) ning Ajjar Ausma (Cabaret Rhizome). Truppidele annab tagasisidet Kolm Tarka, kes on tavaliselt üks näitleja, üks lavastaja (Jaanika Juhanson) ja üks teatrikriitik (Rait Avestik). Samuti on kahel esimesel õhtul festivaliklubi.

Festivali korraldab MTÜ Kultuur aitab hingata. Toetajad: Kultuurkapital, Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia, TÜ Üliõpilasesindus, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia Üliõpilasesindus, A le Coq.


Kommentaare ei ole: